Levering & verzendkosten

Wij streven er naar je bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Voor de verzending van je pakket maken wij gebruik van PostNL.
PostNL biedt een pakket doorgaans twee keer aan op het bezorgadres. Als je niet thuis bent, wordt je pakket in de meeste gevallen bij de buren afgegeven. Als het PostNL na twee pogingen niet lukt om je pakket te bezorgen, sturen zij het door naar een afhaalpunt bij jou in de buurt. Controleer voor de meest actuele status van je pakket de Track & Trace code die je per mail van ons krijgt toegestuurd.

Voor vertraging veroorzaakt door PostNL kunnen wij helaas geen verantwoordelijkheid dragen.

Voor je bestelling rekenen wij € 7,50 voor de verzendkosten van een pakket (tot 10 kg) binnen Nederland. Voor de verzendkosten van een pakket naar het buitenland zijn de verzendkosten, op basis van de verzendtarieven van PostNL 2019. 

Voor pakketten die worden verzonden in Eurozone EU I (België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk (UK) en Zweden zijn de verzendkosten € 16,00.

Voor pakketten die worden verzonden in Eurozone EU II (de overige Europese landen met uitzondering van Rusland) bedragen de verzendkosten € 22,00.

Voor verzendingen naar alle overige landen in de wereld (inclusief Rusland) bedragen de verzendkosten € 30,00  per pakket.

De verzendkosten vind je terug in je winkelmandje, voordat je gaat betalen.

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.