Retourneren

Je mag je bestelling op elk moment voorafgaand aan de verzending annuleren door ons te mailen via het contactformulier. Als het pakket echter verzonden is, is annulering niet meer mogelijk.

Wij doen er alles aan om je via onze website volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild en/of geretourneerd worden.

Je moet een artikel op eigen kosten retourneren. Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:

Stuur Tonbo voorafgaand een mail via het contactformulier met daarin vermeld het artikelnummer en de naam van de ransel die je wil ruilen/retourneren, de reden waarom je het artikel wil ruilen/retourneren, je naam, adres en rekeningnummer.

Ruilen/retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.

Je stuurt het ongebruikte artikel in de originele verpakking op naar Tonbo, Lange Hilleweg 172, 3073 BW Rotterdam. De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en de kosten en het risico van verzending (en schade) liggen bij de klant.

Wij zullen het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na retourontvangst van het artikel op je rekening terugstorten.

In overleg kan een artikel later dan 14 dagen worden teruggezonden. Alleen storten wij dan geen geld meer terug, maar krijg je een tegoedbon. 

Tonbo behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel na levering is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik door de klant beschadigd is of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden.

 

Garantie

Wij geven geen garantie op de door jou aangekochte ransel(s).

Bijna al onze ransels zijn vintage en in meer of mindere mate gebruikt. Wij raden je dan ook aan de omschrijving van het artikel zorgvuldig te lezen en de bijbehorende foto’s goed te bekijken. Neem bij twijfel of vragen gerust contact met ons op via het contactformulier

 

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.