Algemene voorwaarden

De import en verkoop van Japanse ransels is een activiteit van Tonbo.

Tonbo
Lange Hilleweg 172
3073 BW Rotterdam

 

KvK-nummer: 24254808
BTW nummer: NL110883299B01

Op deze pagina vind je de algemene verkoop -, levering – en betalingsvoorwaarden van Tonbo opgesteld conform de Wet Koop op Afstand die van kracht is sinds 1 februari 2001. 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot het online bestellen van onze artikelen op de website www.ransels.nl. Door artikelen op voornoemde website te bestellen geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Prijzen & aanbiedingen

De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Tonbo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in haar website. Aanbiedingen zijn geldig voor de vermelde termijn en zolang de voorraad strekt.

Acties worden niet vooraf aangekondigd en zijn niet van toepassing op aankopen van voor de startdatum van de kortingsactie.

Betaling, verzending & levering

Betalen kan op de volgende manieren:

  • iDEAL
  • Bancontact / Mister Cash
  • Visa
  • Mastercard

 

Over de ontvangst van je betaling en de verzending van de bestelling word je door Tonbo per e-mail geïnformeerd.
Mocht jouw bestelling niet voorradig zijn dan ontvang je binnen 2 werkdagen een e-mail.
De verzending, middels Post NL, vindt plaats onder de volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is Tonbo niet aansprakelijk.


Annuleren, ruilen & retourneren

Je mag je bestelling op elk moment voorafgaand aan de verzending annuleren door een mail te sturen.  Als het pakket echter verzonden is, is annulering niet meer mogelijk.

Wij doen er alles aan om je via onze website volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild en/of geretourneerd worden.

Je moet een artikel op eigen kosten retourneren. Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:

Stuur Tonbo voorafgaand een e-mail  met daarin vermeld het artikelnummer en de naam van de ransel die je wil ruilen/retourneren, de reden waarom je het artikel wil ruilen/retourneren, je naam, adres en rekeningnummer.

Ruilen/retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.

Je stuurt het door jou ongebruikte artikel in de originele verpakking op naar Tonbo, Lange Hilleweg 172, 3073 BW Rotterdam. De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en de kosten en het risico van verzending (en schade) liggen bij de klant.

Wij zullen het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na retourontvangst van het artikel op je rekening terugstorten.

In overleg kan een artikel later dan 14 dagen worden teruggezonden. Alleen storten wij dan geen geld meer terug, maar krijg je een tegoedbon. 

Tonbo behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel na levering is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik door de klant beschadigd is of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden.

Privacy

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Overige bepalingen

De informatie op deze website wordt met alle zorgvuldigheid samengesteld. Tonbo is echter niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website, alsmede voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een onjuiste verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet, zal Tonbo de vermelde prijs zo snel mogelijk aanpassen.

Tonbo heeft het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

Klachten en vragen

Tonbo streeft naar tevreden klanten. Mocht je ondanks onze inspanning en zorg klachten hebben over onze producten of onze service, dan horen we dit graag. Je kunt je vraag of klacht naar ons mailen. Je ontvangt geen ontvangstbevestiging van je klacht van ons, maar we streven ernaar zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 5 dagen inhoudelijk te reageren. We zullen er alles aan doen deze zoveel mogelijk naar tevredenheid op te lossen.

Heb je vragen over deze algemene voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via email of telefoonnummer 010 485 36 24/ 06 517 22 616

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.